SKF

Wie aan kogellagers denkt, denkt aan SKF. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want deze Zweedse fabrikant is door hun betrokkenheid bij de ontwikkeling van het zelfrichtende kogellager een van de wereldleiders op het gebied van lagertechniek.
SKF is een bedrijf dat zich met alle facetten van lagers bezighoudt. Het bedrijf uit Göteborg produceert namelijk niet alleen lagers, maar ook smeermiddelen en afdichtingen. Daarnaast was het Zweedse bedrijf zeer nauw betrokken bij de oprichting van autobedrijf Volvo, dat al zo snel zo succesvol werd dat het op eigen kracht verder kon.
In de automobielbranche en de voertuigenindustrie is SKF dus een geliefde partij, maar ook ver daarbuiten. Tegenwoordig is het honderd jaar oude bedrijf de allergrootste lagerfabrikant ter wereld. Bij ons kunt u dus uiteraard ook terecht voor deze fantastische lagers.

 

SKF lagers in Nederland

Al vrij snel na de oprichting werd SKF actief in Nederland. Tegenwoordig zijn er vier vestigingen in Nederland te vinden, waaronder de nationale hoofdvestiging in Nieuwegein.
Dit maakt het voor ons heel gemakkelijk om aan alle onderdelen uit het bijzonder uitgebreide assortiment van SKF te komen.
De meest gebruikte rollagers, kogellagers, naaldlagers, lineairlagers, lagerhuizen, stangkoppen en bijbehorende accessoires hebben wij altijd op voorraad. Maar zelfs als u naar een zeldzaam onderdeel op zoek bent, kunnen wij het onderdeel normaal gesproken binnen korte tijd in ons bezit krijgen en aan u leveren.
Van SKF hebben wij bijna vijfduizend producten in ons assortiment. De kans is dus groot dat het perfecte lager ertussen zit! SKF-lagers zijn er in allerlei soorten en maten en heeft een goede reputatie. En die reputatie is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. Het bedrijf maakt de meest uiteenlopende lagers van uitstekende kwaliteit en hoogwaardige materialen. Wij helpen er daarom graag aan mee om de hoogwaardige lagers van SKF in Nederland beschikbaar te maken, want iedere productie profiteert van deze gerenommeerde onderdelen.

 

Lagers SKF online kopen

U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit van SKF, maar ook op onze expertise en goede service. Wij streven er altijd naar om ons aanbod zo goed mogelijk op de markt aan te laten sluiten en zijn daarom dé plek voor uw SKF lagers. Mocht u moeite hebben om tussen die enorme hoeveelheid producten precies het juiste onderdeel te vinden om in uw productie toe te passen, dan is dat geen problemen.
Neem even contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag aan het juiste lager.