Fabrikanten overzicht

 

BOSCH Rexroth (Bosch Rex)

Bosch Rexroth AG is een bedrijf dat actief is op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek ten behoeve van industriële bedrijven. Dit merk is een vaak gevraagd merk op het gebied van lineaire techniek. Zoals de naam Bosch doet vermoeden, brengt dit merk een zekere kwaliteit. Bosch Rexroth systemen zijn wereldwijd in een verscheidenheid van machines in gebruik en kunnen een enorme belasting dragen. Nog dagelijks wordt onze voorraad uitgebreid, om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.
 Bekijk ons volledige assortiment Bosch Rexroth

 

DICHTOMATIK (Dic)

Wij bieden onze klanten een breed assortiment afdichtingsartikelen van hoge kwaliteit. We hebben zelf de voorkeur om radiale as-afdichtingen van Dichtomatik, een dochteronderneming van Freudenberg - eigenaar van SIMRIT®, in de meest voorkomende versies (DIN A, AS, B & C) voor mechanische toepassingen te leveren. Méér dan 1.200 verschillende maten zijn via onze webshop uit voorraad te bestellen. En ook voor v-ringen ben je bij ons aan het juiste adres.
 Bekijk ons volledige assortiment Dichtomatik

 

DIVERSEN (Div)

Onder de fabrikantscode Div (diversen), een verzamelgroep, vallen fabrikanten van een kleinere betekenis, zoals ASK, EZO en IBU. Deze producten zijn meestal een goedkoper alternatief voor de bekende A-merken, geschikt voor eenvoudige toepassingen.
Bekijk ons volledige assortiment Diversen 


ELGES (elg)

Precisie vervaardigde lagers, stangkoppen/glijlagers, ELGES, FAG en Continentale zijn onderdeel van de industriële groep Schaeffler.
Bekijk ons volledige assortiment Elges

 

FAG (fag)

FAG is al meer dan 100 jaar een merk met een bewezen industriële kwaliteit. Twenty4Bearings levert alle standaard producten uit voorraad, zoals: kogellagers, rollagers, hulzen en accessoires.
Bekijk ons volledige assortiment INA/FAG


INA (ina)

Industriewerk Schaeffler Nadellager biedt precisie lagers voor de werktuigbouw. Wij hebben een breed assortiment van INA-producten, zoals: INA naaldlagers, INA looprollen, INA kogellagers, INA lagerhuizen, INA axiale cilindrische rollagers en INA accessoires.
Bekijk ons volledige assortiment INA/FAG


NKE (nke)

Na de oprichting door ervaren STEYR ingenieurs, vestigde NKE zich als een Europese kwaliteisproducent. Twenty4Bearings biedt een uitgebreid assortiment NKE producten, zoals: NKE kogellagers, NKE rollagers, NKE lagerhuizen en NKE accessoires. De kogellagers en lagerhuizen hebben dezelfde coderingen als de INA-producten.
Bekijk ons volledige assortiment NKE


NSK (nsk)

NKS is een Japanse fabrikant die niet onder doet voor de gevestigde Europese merken. Het is een premium fabrikant met het hoofdkantoor in Tokio, Japan. NSK biedt een breed assortiment van industriële en automotive lagers. De akoestiek en 100% producttesten zijn inherente onderdelen van het NSK kwaliteitsmanagement. Op deze manier heeft NKS een leidende positie op de wereldwijde lagermarkt.
Bekijk ons volledige assortiment NSK


NTN (ntn)

NTN Coorperation is één van de grootste lager leveranciers van Japan. Op de Europese markt hebben zij een nauwe samenwerking met de Franse fabrikant SNR.
Bekijk ons volledige assortiment NTN


PEER (per)

Peer is een wereldwijde producent van kogel-, kegel- en andere soorten lagers, evenals speciale lagers voor de landbouw en andere branches.
Bekijk ons volledige assortiment PEER


PERMAGLIDE (pmg)

De Kolbenschmidt Groep is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van glijlagers. Ons assortiment van PERMAGLIDE loop van bussen en kraagbussen tot drukringen. Het grootste gedeelte van de producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwepen, waardoor elke toepassing op een juiste manier gelagerd kan worden.
Bekijk ons volledige assortiment PERMAGLIDE


SCHNEEBERGER (schneeberger)

De fabrikant Schneeberger is vooral actief op het gebied van lineaire bewegeingen en regeltechniek. De uit Zwitserland afkomstige onderneming, uit 1923, is baanbrekend op het gebied van lineaire bewegingen. De meest populaire producten van Schneeberger leveren wij direct uit voorraad en heb je daardoor razendsnel in huis.
Bekijk ons volledige assortiment Schneeberger


SKF (skf)

SKF is één van de grootste en bekendste lagerleveranciers. Niet voor niets dat wij een breed scala aan producten van dit merk hebben, met altijd ruime voorraad. Zo bieden we het gehele roterende SKF assortiment, als: SKF kogellagers, SKF rollagers, SKF naaldlagers, SKF stangkoppen, SKF radiale insteek kogellagers, SKF lagerhuizen en SKF accessoires. Ook specials, die niet op voorraad zijn, kunnen we op korte termijn aan je leveren. Neem daarvoor even contact met ons op.
Bekijk ons volledige assortiment SKF lagers


SLF (slf)

SLF staat voor "Spindellager Fraureuth". De naam zegt het al: rollagers voor spindels en werktuigmachines. In onze webshop vind je het aanbod speciale lagers gemaakt door SLF, om ons assortiment te complimenteren en om een alternatief te bieden voor SKF of FAG.
Bekijk ons volledige assortiment SLF

 

SNR (snr)

De grootste, Franse leverancier van lagers. SNR heeft, sinds de oprichting in 2007, een nauwe samenwerking met de Japanse fabrikant NTN. Wij bieden een breed scala aan producten van zowel SNR als NTN.
Bekijk ons volledige assortiment SNR

SWR (swr)

Riemen van SWR worden vervaardigd met een hoge precisie en kwaliteit. Ze zijn gecertificeerd volgens ISO-9001, ISO-14001 en volgens ISO-4184 "onderlin uitwisselbaar". Zo kun je snaren uit verschillende batches op één machine monteren.
Aanvullend op SWR, bieden wij producten met het achtervoegsel "ANT" aan, wat verschillende fabrikanten omvat zoals: "CONTINENTALE" of "OPTIBELT".

Indien je 10 of meer v-snaren van één maat bestelt, ontvang je alle v-snaren uit dezelfde batch.
Bekijk ons volledige assortiment SWR

THK (thk)

De Japanse fabrikant THK is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van lineaire systemen en wordt beschouwd als de uitvinder van profiel lineair systemen. Vaak aangeduid als een pionier in de sector, hebben zelfs de "standaard" uitvoeringen een superieure precisie, wat in veel gevallen voldoende is.
Om aan de vraag van de markt te voldoen biedt THK een breed assortiment producten en uitvoeringen. Ook terug te vinden in onze webshop, en eenvoudig te bestellen.
Bekijk ons volledige assortiment THK

TIMKEN (tim)

Hoge kwaliteit kegellagers van TIMKEN. Twenty4Bearings biedt TIMKEN lagers als complete set, evenals losse scones en cups uit voorraad.
Bekijk ons volledige assortiment TIMKEN


ZEN (zen)

De ZEN producten zijn goedkope producten uit Azië. Maar daardoor niet van een slechte kwaliteit, zoals de vooroordelen over dat soort producten soms doen vermoeden. De naam ZEN heeft bekendheid gekregen door een verscheidenheid aan toepassingen in de Duitse automobielindustrie en heeft zich gevestigd als een betrouwbaar merk in vele sectoren. ZEN is bijzonder sterk vertegenwoordigd in de miniatuur lagers. Bijna al hun producten zijn ook verkrijgbaar in roestvrijstaal.
Bekijk ons volledige assortiment ZEN