Fabrikanten overzicht

Fabrikanten overzicht:

BOSCH (rex)

Bosch Rexroth AG is een bedrijf dat actief is op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek ten behoeve van industriële bedrijven. Dit merk is een vaak gevraagd op het gebied van lineaire techniek. Zoals de naam Bosch doet vermoeden brengt dit merk een zekere kwaliteit. Bosch Rexroth systemen zijn wereldwijd in een verscheidenheid van machines in gebruik en kunnen een enorme belasting hebben. Nog dagelijks wordt onze voorraad uitgebreid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

DIC (dic)

Twenty4Bearings biedt een breed assortiment afdichtingsartikelen van een hoge kwaliteit. We hebbend de voorkeur om radiale as afdichtingen van Dichtomatik, een dochteronderneming van Freudenberg (eigenaar van SIMRIT®), in de meest voorkomende versies (DIN A, AS, B & C) voor mechanische toepassingen te leveren.

U kunt meer dan 1.200 verschillende maten uit voorraad bestellen. Ook voor v-ringen kunt u bij ons terecht.

Div (div)

Onder de fabrikantscode Div (Diverse), een verzamelgroep, vallen fabrikanten van een kleinere betekenis, zoals ASK, EZO of IBU. Deze producten zijn meestal een goedkoper alternatief voor de A-merken. Geschikt voor eenvoudige toepassingen, worden deze producten steeds meer verkocht door ons.

ELG (elg)

Precisie vervaardigde lagers, stangkoppen/glijlagers. ELGES, FAG en Continentale zijn onderdeel van de industriële groep Schaeffler.

FAG (fag)

FAG is al meer dan 100 jaar een merk met een bewezen industriële kwaliteit. Twenty4Bearigns levert alle standaard producten uit voorraad, zoals: kogellager, rollagers, huizen, accessoires en spillagers. FAG is onderdeel van de Schaeffler groep.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Schaeffler_Group

INA (ina)

Industriewerk Schaeffler Nadellager biedt precisie lagers voor de werktuigbouw. Twenty4Bearings een breed assortiment van INA-producten, zoals: naaldlagers, looprollen, kogellagers, lagerhuizen, axiale cilindrische rollagers en accessoires.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Schaeffler_Group

NKE (nke)

Na de oprichting door ervaren STEYR ingenieurs, vestigde NKE zich als een Europese kwaliteitsproducent. Twenty4Bearings bied een uitgebreid assortiment NKE producten, zoals: kogellagers, rollagers, lagerhuizen en accessoires. De kogellagers en lagerhuizen hebben dezelfde coderingen als de INA-producten.

NKE website: http://www.nke.at/en/home/

NSK (nsk)

NSK is een Japanse fabrikant die niet onder doet voor de gevestigde Europese merken. Het is een premium fabrikant met het hoofdkantoor in Tokio, Japan en biedt een breed assortiment van industriële en automotive lagers. Akoestiek en 100% product testen zijn inherente onderdelen van het NSK kwaliteitsmanagement. Op deze manier heeft NSK een leidend positie op de wereldwijde lager markt gevestigd.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/NSK_Ltd.

NTN (ntn)

NTN coorperation is een van de grootste lager leveranciers van Japan. Ze hebben een nauwe samenwerking op de Europese markt met de Franse fabrikant SNR.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/NTN_Corporation

PEER (per)

PEER is een wereldwijde producent van kogel-, kegel- en andere soorten lagers, evenals speciale lagers voor de landbouw en andere branches.

PERMAGLIDE (pmg)

De Kolbenschmidt Groep is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van glijlagers. Het Tenty4Bearings assortiment van PERMAGLIDE loopt van bussen, kraagbussen en drukringen.

Bijna alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, waardoor elke toepassing op een juiste manier gelagerd kan worden.

SCHNEEBERGER (schneeberger)

De fabrikant Schneeberger is vooral actief op het gebied van lineaire bewegingen en regeltechniek. De uit Zwitserland afkomstige onderneming, uit 1923, is vooral baanbrekend op het gebied van lineair bewegingen.

De populaire producten, geleiderails en aanverwante loopwagens, gemaakt door Schneeberger kunnen wij direct uit voorraad leveren.

SKF (skf)

SKF is een van de grootste en bekendste lager leveranciers.

Twenty4Bearings biedt het gehele roterende SKF assortiment: kogellagers, rollagers, naaldlagers, stangkoppen, radiale insteek kogellagers, lagerhuizen en accessoires. Alle genoemde producten zijn ruim op voorraad.

Ook specials kunnen vaak op korte termijn geleverd worden. Wij kijken uit naar uw aanvraag.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/SKF

SLF (slf)

Spindellager Fraureuth” (Spindellagers Fraureuth), de naam zegt het als. Rollagers voor spindels en werktuigmachines gemaakt door een fabrikant die rijk is aan tradities. Merknamen “SLF” en “DKLF”. Twenty4Bearings biedt speciale lagers gemaakt door SLF om ons assortiment te complimenteren en om een alternatief te bieden voor SKF of FAG.

Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Spindel-_und_Lagerungstechnik_Fraureuth

SNR (snr)

De grootste Franse leverancier van lagers. In nauwe samenwerking met de Japanse fabrikant NTN sinds de oprichting in 2007. Op verzoek kunnen wij een breed scala aan producten van SNR / NTN bieden.

SWR (swr)

Riemen van SWR worden vervaardigd met een hoge precisie en kwaliteit. Ze zijn gecertificeerd volgens ISO-9001, ISO-14001 en volgens ISO-4184 “onderling uitwisselbaar”. Zo kunt u snaren uit verschillende batches op één machine monteren.

Aanvullend op SWR, bieden wij producten met het achtervoegsel “ANT” wat verschillende fabrikanten omvat zoals “CONTINENTALE” of “OPTIBELT”.

Indien u 10 of meer v-snaren van één maat besteld dan ontvangt u alle v-snaren uit dezelfde batch.

THK (thk)

De Japanse fabrikant THK is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van lineaire systemen en wordt beschouwd als de uitvinder van profiel lineair systemen. Vaak aangeduid als een pionier in de sector hebben zelfs de “standaard” uitvoeringen een superieure precisie, wat in veel gevallen voldoende is.

Om aan de vragen van de klant te voldoen biedt THK een breed assortiment producten en uitvoeringen.

TIMKEN (tim)

Hoge kwaliteit kegellagers. Twenty4Bearings biedt TIMKEN lagers als complete set, evenals losse cones en cups uit voorraad.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Timken_Company

ZEN (zen)

Met ZEN bieden wij goedkope producten uit Azië. Ze zijn niet te vergelijken met de vooroordelen van “China producten”. De naam ZEN heeft bekendheid gekregen door een verscheidenheid aan toepassingen in de Duitse automobielindustrie en heeft zich gevestigd als een betrouwbaar merk in veel sectoren. ZEN is bijzonder sterk vertegenwoordigd in de miniatuur lagers. Bijna alle producten zijn ook verkrijgbaar in roestvrijstaal.