Over Twenty4Bearings

Twenty4Bearings is specialist op het gebied van lagers, kogellagers en toebehoren

Ruime voorraad lagers, kogellagers en toebehoren
Met méér dan 8.000.000 producten direct uit voorraad leverbaar, zijn wij in staat om te voorzien in de behoeftes van onze klanten en relaties. Hebben wij een artikel onverhoopt niet op voorraad, dan maken wij gebruik van ons wereldwijde netwerk en zoeken we binnen dit netwerk naar een passende oplossing.

Deskundig team
Een team van 100 enthousiaste medewerkers staat voor je klaar om je van dienst te zijn met elk vraagstuk op het gebied van lagers. Met ruim 35 jaar ervaring in de lager techniek en een uitgekiend distributiesysteem, garanderen we jou een snelle en betrouwbare levering van jouw bestelling.

Gerenommeerde merken
Ons assortiment lagers is afkomstig van dé gerenommeerde merken in de branche. Van een bepaald type lager bieden wij de mogelijkheid om uit verschillende A-merken te kiezen. Denk hierbij aan merken als: SKF, FAG, INA, NSK, BOSCH, ELGES, NTN, PERMAGLIDE, THK en TIMKEN. Dankzij onze onafhankelijkheid zijn wij in staat om jou de meest concurrerende aanbiedingen te doen.

Persoonlijk contact
Al jouw vragen of onduidelijkheden kun je direct met ons delen. Op werkdagen zijn wij tussen 07.30u en 17.30u telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 024 677 88 11. Je kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@twenty4bearings.nl. Deze e-mails worden doorgaans binnen één werkdag in behandeling genomen.

Missie van Twenty4Bearings
'Elke dag steeds een beetje beter worden', dat is onze bescheiden maar zeer belangrijke missie. Om dit te bereiken investeren wij in onze webshop en in onze voorraad. Door deze processen voortdurend te verbeteren blijft dit perfect aansluiten op de behoeftes van onze klanten.

Twenty4bearings