ZEN lagers

Wie op zoek is naar Duitse kwaliteit voor een Aziatische prijs komt vrijwel automatisch bij ZEN lagers terecht. Het bedrijf uit Düsseldorf laat zijn lagers in China produceren en houdt er een zeer strenge kwaliteitscontrole op na.
Veel Duitse automerken gebruiken de lagers van ZEN in hun productieproces. Hierdoor heeft de fabrikant een goede reputatie gekregen. Sindsdien heeft het gebruik van ZEN lagers zich over verschillende branches verspreid en staat het merk internationaal bekend als zeer betrouwbaar.
Benieuwd naar ons gevarieerde productassortiment ZEN lagers? Bekijk ons aanbod lagers en profiteer van gunstig geprijsde artikelen.Meer weten over ZEN

ZEN is een relatief jong merk. Waar andere fabrikanten al meer dan een eeuw actief zijn, opende ZEN zijn deuren pas in 1992.
Oorspronkelijk specialiseerden zij zich in miniatuurlagers, maar tegenwoordig produceren zij de meest uiteenlopende soorten en maten lagers. Dit loopt uiteen van gangbare kogellagers en naaldlagers tot lagerblokken en gewrichtslagers, welke allemaal via onze webshop te bestellen zijn. Bijna alle lagers van ZEN zijn tevens verkrijgbaar in een roestvrijstalen variant.

Wij kunnen alle ZEN onderdelen direct uit voorraad leveren. Dit hebben wij te danken aan onze jarenlange ervaring op de internationale lagermarkt, maar ook door korte lijnen met het bedrijf ZEN te houden.

Ons aanbod is samengesteld door de wensen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van de meest gangbare lagers en lineaire systemen in huidige producties. Voor gunstige prijzen en échte kwaliteitsonderdelen van ZEN ben je bij ons aan het juiste adres.


Online ZEN lagers kopen

Via deze webshop schaf je eenvoudig ZEN lagers aan die geschikt zijn voor jouw productie. De meest gangbare onderdelen kun je binnen enkele dagen al monteren.

Mocht je er toch niet uitkomen welke lager het beste is voor toepassing in jouw constructie, schakel dan één van onze medewerkers in. Ons team bestaat uit experts op het gebied van lagers en zij voorzien jou graag van deskundig advies op maat.
Je komt in contact met hen via telefoonnummer 024 677 88 11 of via de klantenservice.