NTN

Al een kleine eeuw is NTN een autoriteit op het gebied van lagers. Aanvankelijk werd alleen de Japanse markt bediend. Hier was het bedrijf de voornaamste concurrent van NSK. Maar vanaf de jaren vijftig is het bedrijf ook in Europa en Amerika actief. 
Tegenwoordig is NTN een van de grootste rollagerproducenten van Europa en sinds de fusie met het Franse SNR in 2008, een andere vooraanstaande producent van lagers, is het bedrijf alleen maar verder gegroeid. 
Het Europese hoofdkwartier van de van oorsprong Japanse rollagergigant zit tegenwoordig in het Duitse Erkrath, vlakbij Düsseldorf. Dat maakt het voor ons des te makkelijker om intensief contact te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat wij er een rijk en gevarieerd aanbod aan lineaire systemen en lagers op nahouden.



NTN lagers in Nederland

Samen met NSK voert NTN, waarvan het hoofdkantoor in Osaka staat, tegenwoordig de Japanse lagermarkt aan. Omdat NTN een bedrijf is dat innovatie hoog in het vaandel heeft, kunt u ervan uitgaan dat lagers van dit bedrijf altijd de nieuwste technieken bevatten om wrijving te verminderen. 
Dit is gunstig voor de levensduur van zowel de lagers zelf als de machines en producties waarin ze worden gemonteerd. 
Het bedrijf hecht ook zeer veel waarde aan altijd een vestiging in de buurt. Dit zorgt ervoor dat NTN-lagers gemakkelijk binnen handbereik zijn. Is uw productie afhankelijk van zo'n lager? Dan hoeft u nooit lang te wachten op een onderdeel.

In ons assortiment vindt u bijna 2700 verschillende rollagers, lagerblokken en lineairlagers van NTN. De meeste daarvan zijn altijd op voorraad en daarom direct leverbaar, zeker als het gaat om de lagers die zeer gangbaar zijn in een hedendaagse productie. 
Omdat wij ook al jaren met lagers werken, weten wij maar al te goed dat niemand op stilstand zit te wachten doordat een bepaald onderdeel een lange levertijd heeft. Daarom zorgen wij voor een aanbod dat volledig op de huidige vraag afgestemd is. Dit zorgt ervoor dat u na uw bestelling uw NTN-lager razendsnel in uw bezit heeft. Zo kan uw productie na montage van deze topkwaliteit rollagers meteen weer verder.

NTN lagers online kopen

In Japan weten ze het al bijna honderd jaar: NTN lagers behoren tot de beste lagers ter wereld. En omdat het bedrijf veel aandacht besteedt aan het milieu, is de aanschaf van een lager van NTN in verschillende opzichten een investering in de toekomst. Bestel daarom vandaag nog het juiste lager voor uw productie. Heeft u een lager dat niet al te gangbaar is? Dan bestellen wij het lager graag voor u of helpen we u bij het vinden van een alternatief onderdeel.
Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.