NSK

In tegenstelling tot de meeste fabrikanten met wie wij samenwerken komt NSK niet uit Europa, maar uit Japan. Hier is het bedrijf de grootste leverancier van rollagers en andere mechanische onderdelen.
NSK werd ruim honderd jaar geleden in Tokio opgericht en is sinds begin jaren zestig ook actief in Europa. Dat begon in het Duitse Düsseldorf, maar inmiddels staan er kantoren in heel Europa, waaronder een Nederlandse vestiging in Tilburg. Door al die jaren in Europa actief te zijn heeft het bedrijf een heel goed beeld gekregen van wat de Europese klant van een lager verwacht. De lagers van NSK zijn namelijk van dezelfde topkwaliteit als al die van de populaire Europese merken in ons assortiment.
Reden genoeg om ook deze lagers aan te bieden via onze webshop.

NSK lagers in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar precisie, dan is een NSK lager het ideale lager voor jouw productie. De Japanse naam van NSK laat zich niet voor niets vertalen naar “het Japanse precisiebedrijf”.
Ieder lager van dit bedrijf wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en daar profiteer jij van! Wij helpen dan ook graag mee om NSK lagers in Nederland beschikbaar te maken; in ons assortiment vind je meer dan vierduizend lagers van deze toonaangevende internationale fabrikant. De kans dat je een lager in onze webshop gaat vinden dat perfect past bij jouw productie is behoorlijk groot. Zeker als je bedenkt hoe breed het aanbod van NSK is. Kogellagers, cilinderrollagers, kegellagers, groeflagers, naaldlagers en lineair lagers: NSK produceert ze allemaal.

De lagers zijn ook in Europa gangbaar geworden en daarom zorgen wij altijd dat we voldoende exemplaren op voorraad hebben. Zo kun je op ons vertrouwen wanneer jouw productie met enige spoed een lager nodig heeft.
Wanneer je de gangbare NSK lagers voor 19:00u bestelt, worden ze een dag later al geleverd en kan je productie op volle kracht hervat worden. Het bedrijf produceert zo’n drie miljoen lagers per dag, dus als het onderdeel waar je naar op zoek bent onverhoopt niet direct leverbaar is, kun je ervan uitgaan dat we het gewenste lager binnen korte termijn weer binnen hebben. Desgewenst bestellen we het onderdeel voor je.

NSK lagers online kopen

Meer dan honderd jaar bewezen kwaliteit, waarvan meer dan 70 in Europa. Daarmee heeft NSK zich bewezen als een betrouwbare producent op het gebied van topkwaliteit lagers. En omdat wij niet alleen een groot assortiment nastreven, maar ook een zeer gebruiksvriendelijke webshop, is het niet moeilijk om het lager dat je nodig heeft bij ons te bestellen.
Wij staan ook bekend om onze goede service. Dat houdt onder meer in dat je te allen tijde een beroep kan doen op onze deskundigheid wanneer je er niet helemaal uitkomt. Bel ons gerust voor advies op: 024 – 677 88 11.
Onze medewerkers zijn stuk voor stuk lagerexperts. Zij helpen je graag!