NKE

Het Oostenrijkse NKE is een grote naam in de internationale lagerhandel. Het bedrijf is nog vrij jong; NKE werd ruim vijfentwintig jaar geleden opgericht in de Oostenrijkse stad Steyr, onder meer bekend van het gelijknamige tractormerk.
De oprichters van het bedrijf hadden op dat moment al behoorlijk wat ervaring met de productie en de toepassing van rollagers vanuit hun ervaring als ingenieurs bij Steyr. Deze kennis kwam hen goed van pas bij hun nieuwe bedrijfsdoel: het vervaardigen van rollagers van topkwaliteit, die in iedere industrie gebruikt gaan worden.

Lagers van NKE staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De lagers worden veel gebruikt in verschillende sectoren, en gezien hun kwaliteit is dat niet verwonderlijk.
We zijn trots dat we dit merk in ons assortiment opgenomen hebben, en laten je graag kennis maken met dat assortiment.
Klik daarvoor op onderstaande button:


NKE lagers in Nederland

Dat NKE zo kort na hun oprichting al bekend staat als een merk dat tot de Europese top behoort, zegt genoeg over hoe de producten gewaardeerd worden. Door de ervaring die de leiding van het bedrijf al had met de onderdelen, zijn ze goed op de hoogte van de mogelijkheden en de toepassing van rollagers.
Daardoor konden zij zich meteen gaan toeleggen op het ontwikkelen van lagers die volledig aan de wensen van de markt voldeden en nog steeds voldoen. Daar zijn kogellagers, lagerhuizen, rollagers en bijbehorende accessoires uitgekomen. Deze producten horen tegenwoordig tot de meest gebruikte onderdelen ter wereld. Bijkomend voordeel is dat de kogellagers en lagerhuizen van NKE dezelfde coderingen hebben als de eveneens zeer populaire INA lagers.

Ben je van plan om lagers van NKE te gaan bestellen? Plaats je bestelling dan nog vóór 19.00u vanavond - op vrijdagen vóór 17.00u - en ontvang je order de volgende dag al in huis. De lagers zijn beschikbaar in afmetingen van 30 tot en met 500 milimeter.

NKE lagers online kopen

Wil je meer informatie over NKE, of ben je op zoek naar iemand die je kan adviseren over de geschikte producten voor in jouw productie? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Ook kun je ons telefonisch bereiken op 024 677 88 11 of per mail via verkoop@twenty4bearings.nl.