NKE

Het Oostenrijkse NKE is een grote naam in de internationale lagerhandel. Het bedrijf is nog vrij jong; NKE werd ruim twintig jaar geleden opgericht in de Oostenrijkse stad Steyr, onder meer bekend van het gelijknamige tractormerk.
De oprichters van het bedrijf hadden op dat moment al behoorlijk wat ervaring met de productie en de toepassing van rollagers vanuit hun ervaring als ingenieurs bij Steyr. Deze kennis kwam ze goed van pas bij hun nieuwe bedrijfsdoel: het vervaardigen van rollagers van topkwaliteit die in iedere industrie gebruikt kunnen worden.
Lagers van NKE staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. De lagers worden zeer vaak gebruikt, en gezien hun kwaliteit is dat niet verwonderlijk.
Wij zijn erg trots dat wij deze toplagers in ons assortiment hebben. Bekijk het volledige assortiment hieronder! 

NKE lagers in Nederland

Dat NKE zo kort na hun oprichting al bekend staat als een merk dat tot de Europese top behoort, zegt genoeg over hoe de producten gewaardeerd worden. Door de ervaring die de leiding van het bedrijf al had met de onderdelen, zijn ze goed op de hoogte van de mogelijkheden en de toepassing van rollagers.
Daardoor konden zij zich meteen gaan toeleggen op het ontwikkelen van lagers die volledig aan de wensen van de markt voldeden en nog steeds voldoen. Daar zijn kogellagers, lagerhuizen, rollagers en bijbehorende accessoires uitgekomen. Deze producten horen tegenwoordig tot de meest gebruikte onderdelen ter wereld. Bijkomend voordeel is dat de kogellagers en lagerhuizen van NKE dezelfde coderingen hebben als de eveneens zeer populaire INA lagers.

Wil je ook gebruik maken van deze uitstekende lagers? Dan bent je op de juiste plek uitgekomen. Omdat wij de markt net zo goed willen bedienen als NKE zelf, zijn de meest gebruikte onderdelen van het Oostenrijkse bedrijf altijd op voorraad.
Deze zijn gemakkelijk bij ons te bestellen en je hebt ze snel binnen! Zo kan jouw productie binnen de kortste keren weer verder op het gebruikelijke tempo. Voor de topkwaliteit van NKE lagers is onze webshop dus de ideale winkel. Als je een bestelling voor 19:00u plaatst – op vrijdagen voor 17:00u – heb je het gewenste onderdeel de volgende dag al in huis. NKE-lagers zijn beschikbaar in afmetingen van 30 tot en met 500 millimeter.

 

NKE lagers online kopen

Als je op zoek bent naar een nieuw rollager, kogellager of lagerhuis, wil je er natuurlijk wel een die zo lang mogelijk meegaat. Met een lager van NKE kun je daarvan op aan. De ervaring die gebruikers met deze lagers hebben vind je terug in de zorgvuldig samengestelde producten van NKE.
Ook wij gebruiken onze jarenlange ervaring in de lagermarkt om jou goed te helpen. Kun je bijvoorbeeld het lager dat je nodig hebt niet in onze webshop vinden of weet je niet precies welk lager het meest geschikt is? 
Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan op zoek naar het meest geschikte lager voor jouw productie!