INA

Voor een rollager van hoogwaardige kwaliteit kun je vertrouwen op de lagers van INA. Dit merk, dat geproduceerd wordt door de Zuid-Duitse lagergigant Schaeffler, is een begrip op het gebied van lagertechniek. Eind jaren veertig ontwikkelde dit bedrijf namelijk de naaldkooi. Vandaag de dag nog steeds een onmisbaar onderdeel om de rollende elementen van naaldlagers op hun plek te houden.

INA staat dan ook voor “Industrie Nadellager”. Maar naaldlagers zijn niet de enige onderdelen die het merk levert. Door de jaren heen heeft deze tak van het Schaeffler-concern, waar ook het gerenommeerde FAG toe behoort, zich ontwikkeld tot een van de meest betrouwbare fabrikanten in de lagerwereld.

INA lagers in Nederland

Over de hele wereld worden de lagers van INA gebruikt in producties. In onder meer de luchtvaartbranche, automotivebedrijven en uiteraard de industriële sector.
Het feit dat de vraag naar INA-lagers al decennialang onverminderd groot is, is een bewijs voor de kwaliteit en de toepasbaarheid van de onderdelen.

Voor INA lagers in Nederland ben je bij ons dus aan het juiste adres. Zo hoef je niet lang te wachten op onderdelen die uit het buitenland moeten komen. Dat is wel zo prettig als je zo snel mogelijk verder wil met een productie die door een defect onderdeel stil is komen te staan. Verder profiteer je bij ons van een uitstekende service en eerlijke verzendkosten. INA lagers kopen in Nederland kan dus niet gemakkelijker dan bij ons.

Als je wil profiteren van deze topkwaliteit lagers, kijk dan eens in ons assortiment. Omdat wij jaren aan ervaring in de lagerhandel hebben, weten wij precies welke INA lagers het meest gangbaar zijn. Wij hebben ons aanbod naadloos af kunnen afstemmen op producties in Nederland. 

INA lagers online kopen

Of het nu revolutionaire naaldlagers zijn of andere onderdelen, zoals kogellagers, lagerblokken, looprollen of zelfs de INA-as, je kunt vertrouwen op de kwaliteit en de lange levensduur van een INA lager.
Én omdat wij weten dat er niets vervelender is dan een stilstaande productie, zorgen wij ervoor dat de meest gangbare lagers van INA op ieder moment geleverd kunnen worden. Onderdelen die wat zeldzamer zijn kunnen doorgaans gewoon besteld worden.

Als u hierover met ons contact opneemt, kunnen wij je meteen laten weten wanneer wij verwachten dat het onderdeel bij jou geleverd wordt. Je mag je ook bij ons melden met vragen over welk onderdeel het meest geschikt is.
Al onze medewerkers zijn echte lagerexperts! We zijn direct bereikbaar op: 024 - 677 88 11