THK

Ben je op zoek naar lagers voor lineaire bewegingen, in plaats van roterende bewegingen? Dan biedt THK uitkomst. In onze webshop vind je ruim vijfhonderd lineaire systemen en bijbehorende accessoires van THK.
Deze van origine Japanse fabrikant is een ware pionier op het gebied van lineaire geleidingen. De meest gangbare systemen leveren wij direct vanuit onze eigen voorraad. Zoek je juist een specialistischer onderdeel dat bij ons niet op voorraad is, dan bestellen wij dit voor je en leveren het alsnog zo snel mogelijk.

De lineairmodules van THK zijn een onmisbaar onderdeel van mechanische en elektronische systemen binnen diverse industrietakken. De letters van de naam van dit bedrijf staan voor Toughness, High Quality en Know-how, en deze naam is nog steeds volop gerechtvaardigd. Zelfs de standaardmodellen worden gekenmerkt door uitmuntende precisie en kwaliteit. Dé reden waarom de producten van THK in ons assortiment terug te vinden zijn.Historie van THK

Het bedrijf werd in 1971 in Japan opgericht. Toen al werd direct gestart met de ontwikkeling van een lineair systeem op basis van rolverbindingen. En precies een jaar later was het zover: de eerste lineairmodule was een feit. Een revolutie in de lagertechniek!

Begin jaren tachtig was het bedrijf klaar om uit te breiden richting de VS en Duitsland. Vanuit deze vestigingen werkte THK aan hun internationale netwerk en binnen de kortste keren waren de THK lagers dan ook (gelukkig!) in Nederland verkrijgbaar.


THK lagers online kopen

Het merk geeft ons, als leverancier, de gelegenheid om jou een ruime keuze te bieden aan lineaire systemen en bijbehorende accessoires. De ontwikkelingen van THK worden door ons nog altijd op de voet gevolgd, en daardoor is ons THK assortiment altijd voorzien van de nieuwste en beste lineaire geleidingen.

THK hecht, net zoals wij dat doen, veel waarde aan mens-en milieuvriendelijke productie. De keuze voor een THK lager is dan ook een duurzame keuze.

Heb je vragen over ons assortiment lineairlagers van THK, of wil je meer informatie over de verschillende modules? Je neemt eenvoudig telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 677 88 11 of stuur een mail naar verkoop@twenty4bearings.nl. En op de contactpagina vind je tevens een manier om met ons in contact te komen, via het contactformulier.
Onze specialistische medewerkers helpen je graag verder en denken met je mee over de beste oplossing of het beste product voor jou.