THK

Ben je op zoek naar lagers voor lineaire bewegingen, in plaats van roterende bewegingen? Dan biedt THK uitkomst. In onze webshop vind je meer dan tweehonderd lineaire systemen en bijbehorende accessoires van THK. Deze van origine Japanse fabrikant is een ware pionier op het gebied van lineaire geleidingen. De meest gangbare systemen leveren wij direct vanuit onze voorraad, maar zoek je een specialistischer onderdeel dat niet op voorraad is, dan kunnen wij dit voor je bestellen en alsnog spoedig leveren.

De lineairmodules van THK zijn een onmisbaar onderdeel van mechanische en elektronische systemen binnen diverse industrietakken. De letters van de naam van dit bedrijf staan voor Toughness, High Quality en Know-how en deze naam is nog steeds volop gerechtvaardigd. Zelfs de standaardmodellen worden gekenmerkt door uitmuntende precisie.
Historie THK

Vanaf het moment dat het bedrijf in 1971 in Japan werd opgericht werd direct gestart met de ontwikkeling van een lineair systeem op basis van rolverbindingen. Een jaar later was het zover: de eerste lineairmodule was een feit. Een revolutie in de lagertechniek!

Begin jaren tachtig breidde het bedrijf uit richting de VS en Duitsland en vanuit deze vestigingen werkte THK aan hun internationale netwerk. Binnen de kortste keren waren de THK lagers ook in Nederland verkrijgbaar.


THK lagers online kopen

Het merk geeft ons de gelegenheid om jou een ruime keuze aan lineaire systemen en bijbehorende accessoires aan te kunnen bieden. We volgen de ontwikkelingen van THK op de voet en hierdoor kunnen wij altijd de nieuwste en beste lineaire geleidingen aanbieden.  

Het bedrijf hecht, net zoals wij dat doen, veel waarde aan mens-en milieuvriendelijke productie. De keuze voor een lager van THK is dan ook een zeer duurzame keuze.

Heeft u vragen over ons assortiment lineairlagers van THK of wilt u meer informatie over de verschillende modules? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.