SKF lager

Ben je op zoek naar een nieuw rollager of lineair lager voor je productie? Dan is een SKF lager de juiste keuze. SKF staat al sinds hun oprichting in 1907 voor topkwaliteit. Geen wonder dat het merk tegenwoordig de wereldwijde marktleider in lagers is. 
Bovendien is de Nederlandse markt geen geheim meer voor de Zweedse fabrikant; het bedrijf is hier al honderd jaar actief en heeft in die tijd een assortiment kunnen opbouwen dat helemaal op de wensen van de Nederlandse industrie aansluit. 
Omdat dat ook precies óns streven is, werken we al jaren goed samen met dit bedrijf en zijn wij erg blij dat we alle gangbare lagers van SKF aan kunnen bieden in onze webshop.

 

SKF lagers in Nederland

Dankzij het Nederlandse hoofdkantoor van SKF in Nieuwegein kunnen wij ieder onderdeel op zeer korte termijn leveren.
Dat geldt zelfs voor hun minder gangbare rollagers, naaldlagers, kogellagers, lagerblokken en accessoires. Zelfs in het zeldzame geval dat wij de onderdelen niet op voorraad hebben, kunnen we doorgaans snel aan deze speciale lagers komen.
De meeste SKF lagers die regelmatig gebruikt worden kunnen wij direct uit onze eigen voorraad leveren. Zo hoeft jouw productie niet lang stil te staan. Als je vóór 19:00u bij ons bestelt, kun je het een dag later al in huis verwachten.

Vooral in de automobielbranche en de voertuigenindustrie zijn de lagers van SKF veelgevraagde onderdelen. Dat is niet heel verrassend, want de fabrikant stond eind jaren twintig aan de wieg van het automerk Volvo. Dit merk werd gestart door twee directieleden van SKF en was binnen tien jaar zo succesvol, dat het als zelfstandig bedrijf verder kon.
Maar ook buiten de voertuigenbranche zijn de lagers van de Zweedse fabrikant populair. Dat komt door de kwaliteit van de onderdelen, maar ook door het innovatieve karakter van het bedrijf. 
En dat is al van het begin af aan zo, want SKF kwam op de markt met een meerrijig, zelfinstellend lager. Een revolutionaire uitvinding die de Zweden al vroeg een onverwoestbare reputatie op de lagermarkt gaf.

 

Lagers online bestellen

Zoals gezegd zijn SKF en Twenty4Bearings geen vreemden voor elkaar. Wij weten precies welke lagers tegenwoordig veel gebruikt worden in Nederlandse producties en dat is terug te zien in ons aanbod. Als je op zoek bent naar een lager voor je productie, ga je deze zeker vinden in onze webshop. Wij bieden daar namelijk bijna vijfduizend lagers van de Zweedse marktleider te koop aan.
Als je op zoek bent naar aanvullend advies, neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!