SKF lager

Heeft u een nieuw rollager of lineair lager nodig voor uw productie? Dan is een SKF lager de juiste keuze. SKF staat al sinds hun oprichting in 1907 voor topkwaliteit. Geen wonder dat het merk tegenwoordig de wereldwijde marktleider in lagers is. 
Bovendien is de Nederlandse markt geen geheim meer voor de Zweedse fabrikant; het bedrijf is hier al honderd jaar actief en heeft in die tijd een assortiment kunnen opbouwen dat helemaal op de wensen van de Nederlandse industrie aansluit. 
Omdat dat ook precies ons streven is, werken we al jaren goed samen met het bedrijf en zijn wij ook heel blij dat we u alle gangbare lagers aan kunnen bieden.

 
SKF lagers in Nederland

Dankzij het Nederlandse hoofdkantoor van SKF in Nieuwegein kunnen wij ieder onderdeel op zeer korte termijn leveren.
Dat geldt zelfs voor hun minder gangbare rollagers, naaldlagers, kogellagers, lagerblokken en accessoires. Zelfs in het zeldzame geval dat wij de onderdelen niet op voorraad hebben, kunnen wij doorgaans snel aan deze speciale lagers komen.
De meeste SKF-lagers die regelmatig gebruikt worden zullen wij direct vanuit onze eigen voorraad kunnen leveren. Zo hoeft uw productie niet lang stil te staan. Als u vóór 19:00 bij ons bestelt, kunt u het een dag later al verwachten.

Vooral in de automobielbranche en de voertuigenindustrie zijn de lagers van SKF veelgevraagde onderdelen. Dat is niet heel verrassend, want de fabrikant stond eind jaren twintig aan de wieg van het automerk Volvo. Dit merk werd gestart door twee directieleden van SKF en was binnen tien jaar zo succesvol, dat het als zelfstandig bedrijf verder kon.
Maar ook buiten de voertuigenbranche zijn de lagers van de Zweedse fabrikant populair. Dat komt door de kwaliteit van de onderdelen, maar ook door het innovatieve karakter van het bedrijf. 
En dat is al van het begin af aan zo, want SKF kwam op de markt met een meerrijig, zelfinstellend lager. Een revolutionaire uitvinding die de Zweden al vroeg een onverwoestbare reputatie op de lagermarkt gaf.

 

Lagers online bestellen

Zoals gezegd zijn SKF en Nederland geen vreemden voor elkaar. Wij weten precies welke lagers tegenwoordig veel gebruikt worden in Nederlandse producties en dat is terug te zien in ons aanbod. Als u op zoek bent naar een lager voor uw productie, gaat u het zeker vinden in onze webshop. Wij bieden daar namelijk bijna vijfduizend lagers van de Zweedse marktleider te koop aan.
Mocht u nog aanvullend advies nodig hebben, neem dan contact met ons op!