Bosch Rexroth lagers

Het Duitse Bosch Rexroth is al jaren een begrip in verschillende deelsectoren van de technische industrie. Heb je een lineair systeem van hoge kwaliteit in jouw productie nodig, dan kun je zéker op Bosch Rexroth lagers vertrouwen.

Het bedrijf is een specialist op het gebied van hydrauliek en pneumatiek. Daarnaast behoren de boormachines van moederbedrijf Bosch tot de best verkochte boormachines ter wereld. Niet verrassend dus, dat ook de lagers van Bosch Rexroth tot de beste van Europa gerekend worden.

De vraag vanuit de markt naar Bosch Rexroth is stelselmatig zeer groot. Twenty4Bearings onderhoudt nauwe en goede contacten met het bedrijf en heeft altijd de nieuwste lineaire systemen op voorraad.

Bekijk ons assortiment.


Bosch Rexroth lagers in Nederland

Het wereldwijde succes van Bosch Rexroth is te danken aan jarenlange ervaring in de technische sector. Het allereerste begin van het bedrijf dateert uit het einde van de achttiende eeuw, toen de familie Rexroth in het Zuid-Duitse Beieren een ijzersmederij begon. Van origine is het bedrijf dan ook gespecialiseerd in metaal.
Ondanks de uitbreiding die het bedrijf afgelopen twee eeuwen doorgemaakt heeft, werken zij nog steeds met de beste materialen. Je mag er dus op vertrouwen dat een Bosch Rexroth lineair lager lange tijd meegaat en een bijzonder hoge belasting aankan.

In Nederland is Rexroth sinds het midden van de vorige eeuw actief. Begin deze eeuw ging het concern Rexroth samen met de Bosch groep en ontstond Bosch Rexroth B.V. zoals we het vandaag de dag kennen. Tegenwoordig beschikken zij over een aantal Nederlandse kantoren, waarvan het hoofdkantoor in Boxtel gevestigd is.

Doorgaans kunnen wij lagers van Bosch Rexroth vanuit onze eigen voorraad versturen. Ben je op zoek naar een speciaal onderdeel dat bij ons niet voorradig is, dan schakelen wij onze contactpersonen bij Bosch Rexroth in om het lager alsnog voor je te bestellen.


Contact met Twenty4Bearings

Wij blijven nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen binnen Bosch Rexroth en werken dagelijks ons assortiment lagers van dit merk bij. Wanneer je op zoek bent naar de nieuwste lineaire systemen van de fabrikant, ben je bij ons aan het juiste adres.

Selecteer in deze online winkel eenvoudig jouw gewenste producten en plaats binnen een paar stappen je order.

 

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Of twijfel je tussen verschillende lagers? Het team van Twenty4Bearings bestaat uit 100 enthousiaste medewerkers die je heel graag van dienst zijn. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@twenty4bearings.nl. Op werkdagen zijn wij tussen 07.30u en 17.30u bereikbaar.