Bosch Rexroth lagers

Het Duitse Bosch Rexroth is al jaren een begrip in verschillende deelsectoren van de technische industrie. Heb je een lineair systeem van hoge kwaliteit in jouw productie nodig? Dan kun je zéker op Bosch Rexroth lagers vertrouwen.

Het bedrijf is een specialist op het gebied van pneumatiek en hydrauliek. Daarnaast behoren de boormachines van moederbedrijf Bosch tot de best verkochte boormachines ter wereld. Niet verrassend dus, dat ook de lagers van Bosch Rexroth tot de beste van Europa gerekend worden. 

Vanuit de markt is de vraag naar Bosch Rexroth al tientallen jaren zeer groot. Wij onderhouden nauwe contacten met het bedrijf en hebben altijd de nieuwste lineaire systemen van hen op voorraad. 

Bekijk ons ruime assortiment en vind waar je naar op zoek bent:

 

Bosch Rexroth lagers in Nederland

Het wereldwijde succes van Bosch Rexroth is tevens te danken aan jarenlange ervaring in de technische sector. Het begin van het bedrijf dateert uit het einde van de achttiende eeuw, toen de familie Rexroth in het Zuid-Duitse Beieren een ijzersmederij begon. Van origine is het bedrijf dan ook gespecialiseerd in metaal.
Ondanks de uitbreiding die het bedrijf afgelopen twee eeuwen doorgemaakt heeft, werken zij nog steeds alleen met de beste materialen. Je mag er dus op vertrouwen dat een Bosch Rexroth lineair lager lange tijd meegaat en een bijzonder hoge belasting aankan. Daar zijn ze immers voor ontwikkeld.

In Nederland is Rexroth sinds het midden van de vorige eeuw actief. Begin deze eeuw ging het concern Rexroth samen met de Bosch groep en ontstond Bosch Rexroth B.V., zoals we het vandaag de dag kennen. Tegenwoordig beschikken zij over een aantal Nederlandse kantoren. Het hoofdkantoor is in Boxtel gevestigd.

Doorgaans leveren wij lagers van Bosch Rexroth direct vanuit onze eigen voorraad. Ben je op zoek naar een speciaal onderdeel dat bij ons toch niet voorradig is, dan schakelen we direct met onze contactpersonen bij Bosch Rexroth om dit lager alsnog voor je te bestellen. Zo heb je jouw gewenste lager zo spoedig mogelijk in huis.

Contact met Twenty4Bearings

Wij blijven nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen van Bosch Rexroth en werken dagelijks ons assortiment lagers van dit merk bij. Wanneer je op zoek bent naar de nieuwste lineaire systemen van de fabrikant, ben je bij ons aan het juiste adres.
Selecteer in onze online winkel eenvoudig jouw gewenste producten en plaats binnen een paar stappen je order.

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Of twijfel je tussen verschillende type lagers? Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die je graag verder helpen. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar verkoop@twenty4bearings.nl. Op werkdagen zijn wij tussen 07.30u en 17.30u bereikbaar. 
Ook kun je jouw vraag via het daarvoor bedoelde contactformulier insturen.