Soorten SKF lagers

Het Zweedse bedrijf SKF is de wereldwijde marktleider op het gebied van lagers. Via onze webshop zijn veel verschillende soorten SKF lagers te bestellen. Zo hebben we méér dan vijfduizend producten van deze fabrikant in ons assortiment opgenomen. Dit loopt uiteen van kogellagers tot afdichtingen en accessoires, zoals de Speedi-Sleeves voor het eenvoudig repareren van ingesleten assen.
Ons aanbod is afgestemd op de wensen van de markt. De gangbare lagers zijn direct uit voorraad leverbaar, maar ook de minder vaak voorkomende SKF lagers kunnen wij voor je bestellen zodat dit onderdeel snel in huis is.

Neem een kijkje in ons assortiment.De verschillende soorten SKF lagers

Het bedrijf SKF komt oorspronkelijk uit Göteborg, maar heeft tegenwoordig ook kantoren op vier locaties in Nederland. Mede daardoor kunnen wij snel aan de nieuwste kogellagers, naaldlagers, rollagers, gewrichtslagers, stangkoplagers, lagerblokken, lineaire systemen en toebehoren van de Zweedse fabrikant komen.

In 1907 ontwikkelde SKF het zelfrichtende kogellager en zorgde daarmee voor een kleine revolutie op de internationale lagermarkt. Al snel richtten zij zich op de productie van hoogwaardige lagers en daardoor groeide het bedrijf gestaag. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan honderd SKF productielocaties, waar dagelijks miljoenen lagers geproduceerd worden.

SKF beheerst ieder onderdeel van de lagertechniek. Niet alleen met lagers, maar ook met afdichtingen en met smeermiddelen. We kijken er dan ook niet van op dat SKF tevens een geliefde fabrikant in de voertuigenindustrie is. Sterker nog: het bedrijf stond aan de wieg van het bekende automerk Volvo, dat binnen de kortste keren zó succesvol was dat het op eigen kracht verder kon. Het automerk bleef vervolgens wel altijd trouw aan de lagers van SKF.

 

Contact met Twenty4Bearings

Neem een kijkje in onze webshop en laat je verbazen door het ruime assortiment SKF lagers. Van simpele eenrijige kogellagers tot meerrijige, zelfrichtende varianten van lagerblokken tot stangkoppen.

En heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste lager. Ons team helpt je graag verder.
Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)24 677 88 11 of stuur een e-mail naar verkoop@twenty4bearings.nl. Ook kun je gebruik maken van ons contactformulier.

 

Naast SKF, werken wij ook samen met de volgende merken: ZEN, INA, FAG, NTN, SWR, THK, Timken, SNR, NKE, NSK en Bosch Rexroth.