NSK lagers kopen

Wie in Nederland aan kwaliteitslagers van de Japanse marktleider NSK wil komen, kan bij ons NSK lagers kopen. Deze fabrikant, waarvan de naam vertaald in het Nederlands “Japans precisiebedrijf” betekent, produceert dagelijks rond de drie miljoen lagers. Een deel daarvan heeft zijn weg naar onze webshop gevonden.
Vanaf dag één is NSK gericht op het produceren van lagers van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Het is niet voor niets dat NSK lagers al jarenlang veel gebruikt worden in de meest uiteenlopende productiesectoren.

De meest gangbare lagers vind je bij ons altijd op voorraad. Onderdelen die minder vaak gebruikt worden leveren wij niet altijd direct uit voorraad, maar kunnen we wel voor je bestellen, zodat je deze alsnog binnen enkele dagen in jouw productie kunt monteren.

Bekijk ons indrukwekkende assortiment NSK producten: méér dan vierduizend rollende lagers, lineaire lagers en lagerblokken.NSK en Twenty4Bearings

NSK werd in 1916 in de Japanse hoofdstad Tokio opgericht. Inmiddels is het bedrijf al meer dan een halve eeuw ook actief op de Europese markt. Zij veroverden de westerse lagermarkt oorspronkelijk vanuit hun kantoor in het Duitse Düsseldorf en vandaag de dag staat hun Europese hoofdkantoor in Ratingen, niet ver daarvandaan. Maar ook in Nederland is er een hoofdkwartier opgesteld, deze is gevestigd in Tilburg.

Wij onderhouden nauwe contacten met NSK en volgen hen op de voet. Dat betekent dat ons assortiment NSK te allen tijde voorzien is van de nieuwste lagers. Zelfs als je op zoek bent naar een relatief zeldzaam lager dat bij ons niet voorradig is kunnen wij tóch snel aan die onderdelen komen. Dit doordat de fabrikant een distributielocatie in Nederland heeft en wij snel met hen kunnen schakelen.


Contact met Twenty4Bearings

‘Elke dag steeds een beetje beter worden’, dat is onze bescheiden maar zeer belangrijke missie. Om dit te bereiken investeren wij in onze webshop en in onze voorraad. Wij willen continue in staat zijn om te voorzien in de behoeftes van onze klanten en van onze relaties. En met méér dan 6.000.000 producten direct uit voorraad leverbaar lukt dat bijna altijd!

Heb je hulp nodig? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar om je te assisteren. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 677 88 11 of stuur een e-mail naar verkoop@twenty4bearings.nl.

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 07.30u en 17.30u en e-mails worden binnen één werkdag in behandeling genomen.