FAG lagers kopen

FAG lagers staan erom bekend dat ze van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. Je mag ervan uitgaan dat de onderdelen lang meegaan en tijdens hun gehele levensduur voor hoge prestaties zorgen. 

Wil je online FAG lagers kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We houden er een groot aanbod aan FAG lagers op na, zodat je eenvoudig en snel jouw gewenste lagers in huis hebt. Jouw productie hoeft bij een onverhoopt defect niet lang stil te staan, dankzij de ruime voorraad van Twenty4Bearings.

.


Historie van FAG

Begin vorige eeuw werd FAG opgericht door Friedrich Fischer, ook wel ‘de vader van het moderne kogellager’ genoemd. Deze naam heeft hij te danken aan zijn uitvinding van de slijpmolen die in hoge volumes perfect ronde kogels kan produceren. Aan het eind van de negentiende eeuw produceerde deze machine maar liefst tien miljoen kogels per week. Een revolutionaire uitvinding in de wereld van de aandrijftechniek! 

Dat innovatieve karakter is het Duitse bedrijf nooit meer kwijtgeraakt. De lagers van FAG behoren nog altijd tot de allerbeste ter wereld en daarom worden ze tegenwoordig nog steeds in bijna iedere industrietak gebruikt.

In 2003 werd FAG onderdeel van de Schaeffler Group. Het bedrijf ging haar krachten bundelen met INA, een andere lagergigant. Ook INA heeft een belangrijke uitvinding op het gebied van lagertechniek op haar naam staan, namelijk de naaldkooi.

Ben je van plan om lagers van de Schaeffler Group aan te schaffen, dan weet je zeker dat je lagers koopt waarvan de onderdelen met veel zorg ontworpen zijn. Wij onderhouden nauwe contacten met FAG en volgen de ontwikkelingen van dit merk op de voet. Zo kunnen we jou garanderen dat wij altijd de nieuwste lagers van FAG in ons assortiment hebben.

Ben je op zoek naar een FAG lager dat iets minder gangbaar is en welke wij niet op voorraad hebben, dan bestellen wij dit onderdeel voor je. Zo heb je het alsnog binnen enkele dagen in huis.


Contact met Twenty4Bearings

Onze webshop maakt het mogelijk om online jouw FAG lagers te kopen. Je vindt hier eenvoudig het juiste type lager in de juiste afmetingen. Nadat de bestelling afgerond is heb je deze doorgaans de volgende dag al in huis.

Heb je vragen over specifieke lagertypes of wil je dat één van onze medewerkers met je meedenkt over het juiste lager voor jouw productie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 677 88 11 of stuur een e-mail naar verkoop@twenty4bearings.nl.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 07.30u tot 17.30u. Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag verder!