FAG

Op het gebied van rollagers, glijlagers en lineaire systemen is FAG een toonaangevende naam. Al meer dan 120 jaar staat deze naam synoniem voor hoogwaardige lagerhuizen en lagers. Hierdoor wordt het merk al een lange tijd beschouwd als een pionier in de lagertechnologie.
Net als de INA lagers wordt ook FAG geproduceerd door Schaeffler, dat samen met de sportmerken Adidas en Puma tot de grootste bedrijven van het Zuid-Duitse Herzogenaurach behoort.
Vooral in de wereldwijde luchtvaart-, automotive- en industriële branches zijn deze lagers zeer geliefd.

Twenty4Bearings biedt een ruim en gevarieerd assortiment aan FAG lagers en bijbehorende accessoires. Zo heb je altijd een lager dat alle uitdagingen van jouw productie aankan.Ruime voorraad en snelle levering

Je kunt er van op aan dat een lager met de merknaam FAG, tot in de details afgestemd is op de eisen en standaarden van de moderne industrie. FAG heeft in de ruim honderd jaar dat het merk bestaat bewezen dat hun lagers tot de absolute top behoren. Dat komt mede door het specialisme van de organisatie. We hebben hier namelijk niet te maken met een algemeen technisch bedrijf dat onder meer lagers produceert; FAG heeft zich volledig toegelegd op de productie van lagers.

Alle gangbare onderdelen van dit merk hebben wij standaard op voorraad. Heeft jouw productie een specifiek onderdeel nodig dan kun je dit direct via onze webshop bestellen en hoeft dit niet uit het buitenland te komen. Geen torenhoge verzendkosten en ellenlange wachttijden dus!

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig wentellager, glijlager, gewrichtslager, lagerhuis of lineairlager? Bestel vandaag nog het passende FAG lager voor jouw productie.

Bestelling plaatsen bij Twenty4Bearings

Plaats je op werkdagen vóór 19.00uur jouw bestelling, dan wordt deze order dezelfde dag nog verzonden.
Ben je, om wat voor reden dan ook, nog niet helemaal zeker van welk FAG lager het meest geschikt is in jouw productie? Neem dan contact met ons op. 
Wij hebben de lagers van FAG al jaren in ons assortiment en voorzien je graag van deskundig advies. Ook voor de minder gangbare lagers kun je bij ons terecht, deze kunnen wij eenvoudig voor je bestellen.

Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)24 677 88 11 of stuur een e-mail naar info@twenty4bearings.nl